Hoi, ik ben Sjoukje!

Nuchter, sociaal, christelijk bewogen. Zomaar een paar woorden die op mij van toepassing zijn. na 4 zwangerschappen mama van 2. Genietend van het leven. Genietend van mijn gezin. Hoewel, soms ook even niet… 😉 Timmert hard aan de weg als freelance tekstschrijver, journalist en communicatie-, marketing- én social media specialist.

De combinatie werk, gezin, huishouden zorgt soms voor grappige, hilarische, stressvolle en zeker uitdagende situaties. Hoe ik al die ballen in de lucht hou? Daar blog ik over. Mét veel tips, tricks, puttend uit eigen ervaring, en geïllustreerd met veel voorbeeld situaties. Ik blijf dichtbij mezelf en blog dan ook regelmatig over mama-dingen: van opvoed frustraties tot ontroerende blogjes. Ik ben nu eenmaal in de eerste plaats mama. ❤

Desondanks. Dit is niet de zoveelste mama-blog. Je zult hier véél méér tegen komen. Ik schrijf graag over onderwerpen die mij aan het hart gaan. Onderwerpen, waarbij mijn gevoel voor rechtvaardigheid gaat spreken. Drie onderwerpen in het bijzonder: abortus, de gezondheidszorg en Israël.

Mijn bijdragen kun je ook terug lezen op Love2BeMama.com, MessiaNieuws, en Cvandaag.nl.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s