Multitasken?

Hoe doe je dat? Twee kinderen en dan ook nog een bedrijf opstarten? Ik weet het niet, maar we gaan het zien. Mijn volgers op Twitter hebben inmiddels gezien: de inschrijving bij kvk is inmiddels een feit. – Schreef ik me daar toch bijna ‘geit’ i.p.v. feit. 😜 Meeeh, maar goed 😆 –


Ook het eerste plan van aanpak plus offerte is de deur uit. Nu is het afwachten. Alhoewel, afwachten? Ik wil zoveel! Bloggen, een boek schrijven, verder studeren, terug de journalistiek in, creatief bezig zijn voor klanten, etc. Tegelijk ben ik in praktijk nu vooral aan het netwerken. Ook dat kost tijd. Dat brengt mij terug bij de vraag hoe ik dat dus allemaal ga doen? Met het huishouden, (gezond) koken, sporten en niet te vergeten: onze 2 spruiten die ik het grootste gedeelte van de tijd thuis heb rondlopen. Alhoewel, lopen? De tweede komt nog niet verder dan verwoede pogingen tot omdraaien. Op de commode, op het speelkleedje, etc. Genieten, dat wel. Als ik nu maar niet te veel ga missen van die mooie momenten met mijn schatten. Nu ga ik er nog regelmatig op uit met die twee. Blijft dat zo?

Zoonlief probeert om te draaien

Daarbij vind ik het tot nu toe lastig onderscheid maken tussen werk en vrije tijd. Ik merk gewoon dat zo lang ik nog niet echt iets tastbaars doe voor opdrachtgevers, ik van mijzelf moet blijven werken totdat ik wel daadwerkelijk werk heb. Ik ben benieuwd of die onrust ook ooit weggaat. Wellicht wanneer als ik in een stabiel vaarwater ben beland met 2 of 3 vaste opdrachtgevers. We will see. 

Dan nog een foto van mijn lieve kids om dit blogje met vrolijke noot af te sluiten. Zij zijn mijn alles! Mijn leven❤️ Samen met mijn man. Mijn familie. Zo lang dat goed is, is het aan de basis goed en maakt het niet uit wat ik doe.


Een reactie op “Multitasken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s