Hieperdepiep Hoerraaaa, mijn eigen Youtube kanaal!

Yes. Mijn eigen Youtube-kanaal is een feit. Ik wist al dat ik monteren leuk vond, maar zo leuk en gemakkelijk, dat hield ik niet voor mogelijk. De bruiloft van mijn zusje die ik met succes single-handed vastlegde en monteerde, was voor mij een eye opener. Dat wil ik: Niet alleen schrijven, maar nog een extra creatieve uitlaatklep erbij.

YES!

Zintuiglijk bezig zijn: emo momenten tot een bijna tastbare herinnering als puzzelstukjes in elkaar schuiven. Bovenal, story telling. Het verhaal van die dag vertellen, of gewoon grappige dagelijkse anekdotes weergeven. Korte interviews, of vlogs, of repo’s. Ik wil het allemaal. Als ik er tijd voor heb.

Voorlopig hou ik het bij korte filmpjes, die dan net weer uitdrukken, wat ik met woorden niet kan. Filmpjes, waarmee je mij of mijn gezin net een beetje beter leert kennen. Filmpjes waar je hopelijk om kunt lachen, bij weg smelt, of filmpjes met een boodschap die je wilt delen. Hoe dan ook, ik doe mijn best er een succes van te maken. Dat heeft alles te maken met goede voornemens. Wat zijn die van jou voor 2017?

Het eerste filmpje dat ik plaatste, heeft alvast te maken met mijn goede voornemens. Ging elke work-out maar zo snel 😉

Veel kijkplezier op mijn Youtube-kanaal. Natuurlijk wel even volgen/ abonneren.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s