Een brief aan alle Trump-haters

capture-fbpost

Avaaz.org, u kent ze wel, die organisatie van de handtekeningen voor veelal het goede doel. Is het niet om paardenbloed, dan wel om een Moslim-ban, want zeg nou zelf. Dat heeft die president Trump niet handig aangepakt. Dus, die anti-Trump brief. Dikke prima. Alleen dat de hele wereld nu massaal over Trump heen valt, is op z’n zachtst gezegd eigenaardig. Hypocriet, so you will. Selectieve verontwaardiging, zeg ik. 

Waar zagen we dat ook al weer nog meer? (Oh ja… Daar hebben we hem weer: Selectieve verontwaardiging. Mooi begrip toch.)

Een beetje zoals het uitkomt dus.

How convenient…

Daarom mijn brief aan Avaaz.org en alle mensen die hem gedeeld en getekend hebben: Vooropgesteld, daar heb ik uiteraard niets op tegen, maar wellicht dat jullie dan ook ijverig actie kunnen ondernemen op onderstaande punten? Bijvoorbaat hartelijk dank voor het delen, lieve mensen!

4 of 5 miljoen shares halen we niet, maarruh aan de 10 moeten we toch wel komen 😉

Beste Avaaz. Ik teken uw brief niet!

Waarom niet? Ben ik een onmens? Nee, verre van dat.

Zolang Avaaz niet een soort gelijke brief doet uitgaan naar alle Europese leiders, die vluchtelingen letterlijk laten doodvriezen, teken ik niet.

Zolang Nederland nee zegt tegen het Kinderpardon, met de Partij van de Asocialen (PvdA) voorop. U weet wel, die minister die elke dag op de radio te horen is, waar hij een Nee tegen het kinderpardon goed praat door te zeggen dat we moeten kiezen voor elkaar. Die ja! Begint met een As en eindigt op scher. 

Zolang Avaaz zich niet druk maakt om de bijna 100,000 christenen die in 2016 vermoord werden, teken ik niet. 90.000 waren het er. Ach, peanuts.

Zolang jullie je niet druk maken over de Papoea’s die massaal afgeslacht worden door Indonesië…..

Zolang de maatstaf krom is en met twee maten wordt gemeten…… (christenen komen andersom de moslim landen nauwelijks in en kunnen daar niet normaal leven), teken ik niet.

De Israëli’s, een geval apart…

Israëli’s komen al jaren lang deze landen NIET binnen! En kunnen daardoor zelfs niet eens terug naar hun geboorteland, omdat wanneer zij eenmaal in Israël geweest zijn, zij deze landen NOOIT of te nimmer binnen mogen komen. Ook niet als zij er geboren zijn.

Ach, ja, wat maakt het uit?

Zolang Avaaz zich niet druk maakt om deze 16 islamitische landen die al tientallen jaren de toegang ontzeggen aan alle İsraëli’s en personen die in Israël geweest zijn, teken ik niet.

Deze landen zijn: Bangladesh, Brunei, Irak, Iran, Jemen, Koeweit, Libanon, Libië, Maleisië, Oman, Pakistan, Saoedi-Arabië, Soedan, Syrië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Zes van die zestien landen zijn nu getroffen zijn door de Amerikaanse maatregel. Alleen Somalië hoort daar niet toe.

Jullie zijn enorm verontwaardigd over de weigering van toegang voor moslims. Echter, over al lang gebruikelijke weigeren van toegang aan Joden (want dat zit uiteraard achter het weigeren van Israëli’s en mensen die in Israël zijn geweest) door moslims hoor je jullie dus NOOIT.

Zolang petities als deze zo selectief en politiek correct zijn, dat ze bijna de neus uitkomen, teken ik NIET!

Bedankt voor uw aandacht.

 

 

 

 


Een reactie op “Een brief aan alle Trump-haters

 1. Niet alleen maak ik geen plannen om ooit naar bepaalde landen te gaan, maar ik zal ook nooit met een Arabisch airline vliegen of overstappen op Dubai.
  Omdat ik anti-Arabieren or anti-moslim ben?
  Nee.
  Omdat mijn voornaam Ilana is, en mijn achternaam joods oogt. Wat het overigens niet is, want mijn joodse afkomst is van mijn moeders kant.
  Niemand in Nederland weet dat ‘Ilana’ een gangbare Israëlische voornaam is. Men neemt hier aan dat het een variant is van Ilona. De twee namen hebben niets met elkaar te maken. Ilona is Hongaars en Ilana is Israëlisch. Dat weet men wel in het midden oosten.
  Dus nee, ik maak geen plannen via Dubai, noch ga ik de opgravingen in Jordanië bekijken. Egypte zal nog wel lukken, maar dan zou ik een toeristen cruise kiezen, want dat is dan toch beschermder.
  Als ik dat zeg als vrienden hier in Nederland het hebben over vakanties daaro of overstappen op Dubai, reageren ze met grote verbazing.
  Tja, zij zijn niet joods. Zij hoeven er nooit over na te denken. Het is allemaal ineens een totaal onverwacht, nieuw idee. ‘Goh, is dat een probleem dan?’
  Vandaar dat niemand in Nederland het heeft over wat Israëli’s en joden al decennia te verduren hebben.
  En DAT is ook de reden waarom er geen regels mogen komen waarbij de bewegingsvrijheid van een groep mensen op basis van herkomst, genen of religie (of wat dan ook) gelimiteerd of gereguleerd worden!
  Dat leidt tot nog meer haat en onbegrip en uiteindelijk tot vervolging en genocide.
  “Nooit vergeten.” “Het mag nooit meer gebeuren.”
  De Verklaring van de Mensenrechten is daarvoor juist inzetbaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s