Abortus als export product

De subsidiekraan aan abortus machine Planned Parenthood drupt nog na, en minister Ploumen zet de geldsluizen vanuit Nederland open. Toe maar. Kom maar door met uw centen. Super Ploumen saves the day. Alleen dan niet voor alle kindjes die dankzij haar – straks geaborteerd worden.

Sponsored by the Netherlands.

Abortus als exportproduct? Sjonge. Wat zijn we toch liberaal. Kijk ons eens ruimdenkend zijn, hoor je ze denken in Den Haag, terwijl ze zichzelf nog net niet schouderklopjes geven. En mevrouw Ploumen zelfgenoegzaam de camera in kijkt, terwijl Lubach haar serieus portretteert als super woman. En Marc Marie Huijbregts dwepend zegt: “Ik ben zoooooo trots. Eindelijk kan ik zeggen: dat is mijn regering.”

*Heeft iemand een teiltje voor mij?*

#NietNamensMij

Tot nu toe zie je haar zo nu en dan voorbij komen in de zijlijnen. Nu dan opeens valt de spotlight op haar, en blijkt ze een rasechte VVD’er. Kan ook niet anders. Zulks gedachtegoed vindt je alleen bij de de VVD. (en D66 en..) Van oorsprong de partij voor de meest bekakte mede-Nederlanders (als ze maar normaal doen hé!). Business is business, moet Ploumen gedacht hebben, en dat parkeert ze dan mooi achter Ploumen4Women. Ja natuurlijk. Zolang ze maar niet ongeboren in de baarmoeder zitten.

Abortus is gewoon Big Business.

Dat ziet zij als rasechte VVD’er gewoon ook. En als je er geen moraal op na houdt, dan is het gewoon goed zaken doen.

Bovendien, alles wat over de grens geaborteerd wordt – laten we ze fetal refugees noemen -, komt ook niet deze kant op. Is het niet? En het vriest dan ook niet dood op het prachtige Griekse Kos. Slim bekeken door SuperPloumen! You gotta nip het in the bud. Zowel links als rechts kan zich erin vinden. Zo sla je dus twee vliegen in een klap. Stiekem had de PVV het zelfs kunnen verzinnen, maar dan had iedereen moord en brand geschreeuwd.

Waar gaat het geld naar toe?

Marie Stopes en Planned Parenthood zijn o.a. de organisaties die geld krijgen voor het uitvoeren van abortussen in de derde wereldlanden. Marie Stopes voert ILLEGALE abortussen uit in Uganda en wij als Nederlanders gaan dat mee betalen!

Planned Parenthood verzorgt voor het grootste gedeelte abortussen in plaats van gezondheidszorg en zogenaamd prenatale zorg. De naam is dan ook zwaar misleidend. Ze verhandelen bovendien delen van geaborteerde babies. Daar gaat veel geld in om. Ook dit subsidiëren wij. Willen we dat? Cecile Richards knijpt zich ondertussen in haar handjes. Haar jaarsalaris van 1 miljoen blijft voorlopig buiten schot….

#Nietnamensmij #Nietmijnregering

Kom ook in actie tegen de plannen van minister Ploumen en teken de petitie op Citizengo


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s