Nee, nee, nee tegen DPD!

Het blog ‘Ik maak het uit’ krijgt nog een staartje. Vorige week was het dan eindelijk zo ver. Eindelijk had ik weer een bericht in mijn inbox van de Postmasters Express meneer. Mijn hart ging er zowaar sneller van kloppen, maar het was voor niks. 

De inhoud was namelijk zwaar teleurstellend. Ja. Of ik zijn mail van begin februari niet gehad had?

NEE!

Of ik dan dus de vijf brieven ook niet had gezien die DPD zorgvuldig had opgesteld?

HELAAS!

Na de bewijslastverzameling: het sturen van de facturen, foto’s van beschadigd materiaal én ook nog getuigenissen van relaties, verraste DPD mij met een heel origineel antwoord…

NOT!

Voor elk van de vijf pakketjes had de Postmasters Express meneer dus een brief bij gesloten. In elk van de vijf brieven stond HETZELFDE. Over efficiëntie gesproken. Daar kan ik ze nog wel wat over leren, daar bij DPD. Namelijk, stuur gewoon één brief, met daarboven de vermelding van vijf pakketnummers. Maar nee. Vijf brieven dus.
Erg nuttig?

NEE!

Wat stond erin? Het kwam erop neer dat mijn pakketjes NIET verzekerd waren geweest, omdat ik geen door DPD goedgekeurd verpakkingsmateriaal had gebruikt. WAT? Het lieve meisje achter de Postmasters Express balie had mij dus ten onrechte wijs gemaakt dat de pakketjes verzekerd waren. Ze had er namelijk niet bij gezegd: TENZIJ…

kleine lettertjes, kleine lettertjes en  nog meer kleine lettertjes…

Nu is dat bij verzekeringen in 80% van de gevallen volgens mij het geval. Als je je wilt verzekeren, staan de heren en mevrouwen  vooraan in de rij. Kom je schade melden, is het in veel gevallen opeens akelig stil. Zo jammer. Iets met ontbrekende klantenservice.

Zat ben ik het wel in ieder geval: deze Postmasters Express / DPD saga. Toen ik mijn ongenoegen op Twitter uitte, werd mij door een heel onwetend lief DPD meisje gevraagd om mijn pakketnummers maar even te DM’en. Beginnen we weer van vooraf aan dus. Hoe het ook zij, pakketnummers ge’DM’d, maar denk je dat ik een reactie terug kreeg? Ja, na een week wachten… Met de vraag of ik mijn klacht maar wilde neerleggen bij een andere afdeling, en een mailadres, waar ik dan maar naar toe moest mailen. Iets met een kastje en een muur. Ga ik met mijn hoofd tegen die muur lopen?

NEE!

Kortom, ik verwacht niks meer… De moraal van het verhaal. Moet of wil je IETS versturen. Doe dat dan niet met Postmasters Express/ DPD. Ik vind nu in zekere zin dat de schuld ook bij Postmasters Express ligt. Dat heb ik de Postmasters Express meneer ook laten weten. Zij hebben mij foutieve informatie gegeven. Mij in de waan gelaten dat mijn pakketjes verzekerd waren, terwijl ze dat helemaal niet waren, blijkbaar, want ja: VERPAKKING. Duhu. Uiteraard verwacht ik ook van die meneer nog een reactie……

NOT!

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s